Зиеш подписа с Челси и обяви целите си

Хаким Зиеш подписа официално договора си с английския Челси. Контрактът на мароканския национал е за срок от 5 години. Офанзивният футболист обаче ще дооиграе сезона в Аякс, след което ще се присъедини към новите си съотборници.

Официално: Челси обяви сделката с Аякс за Зиеш

Самият Зиеш заяви, че очаква да постигне сериозни успехи с лондончани. Той допълни, че е много щастлив, че се присъединява към тим, като Челси.

"Щастлив съм, че подписах договор с такъв отбор като Челси. Гледам към следващия сезон и се надявам да постигнем много големи неща заедно", каза мароканцът.

Директорът на лондоначни Мария Гранковская пък допълни, че Челси са искали да привлекарт футболиста още през миналото лято. Тя сподели, че Зиеш ще пасне перфектно на офанзивния план на тима.

"Доволни сме, че Хаким ще се присъедини към нас през лятото, тъй като беше ключова цел за нас през миналото лято. Винаги сме имали едни от най-опасните атакуващи играчи в Европа, а в него го видяхме в мачовете ни срещу Аякс от Шампионската лига. Пожелаваме на Хаким и Аякс всичко най-добро до края на сезона, когато ще дойде при нас", каза шефката на столичани.

Арсенал брои 43 милиона паунда за звезда на Аякс

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още