Зимата на нашето задоволство

| Dsport TV
test

Навън е зима. Малко позакъсняла, но дойде – веднъж миналата седмица, веднъж тази. Зима, която кара децата да бъдат щастливи, да лудеят до насита. Този път нашите деца ще я видят зад стъклата на своите прозорци. На нас пък дори няма да се наложи да изчистим снега от колите. Просто в момента живеем живот във филм. Никой не знае какъв ще бъде краят. Но зимата отминава, въпреки новия сняг. Скоро ще дойде пролетта, после лятото. Ще забравим „онези времена“. Ще ги помним като месеците на нашето недоволство. 

Но тази зима, която отминава е и зимата на dsport.bg. Поради което е и зимата на нашето задоволство. Защото ни има, защото вие сте с нас. За малко повече от половин година успяхме да пораснем, да укрепнем. Гледаме напред, към предстоящите слънчеви дни и месеци. Искаме обаче да бъдем още повече заедно с вас – нашата аудитория. Да бъдем един още по-здрав и сплотен тим, отбор, който тепърва да побеждава.

Подайте ни ръка, станете наш патрон! Най-малката помощ е най-безценна! За да ни има, за да пребъдем в още много битки! И в най-важната – тази за качествената, независима и честна спортна журналистика. 

Нека знаем, че ви има, че сте до нас! Нужно е съвсем малко, ще бъдем благодарни и ще ви направим още повече съпричастни на това, което ни предстои да изживеем заедно по стадиони и в зали. 

Елате в отбора на dsport.bg! Да преминем заедно мразовитите времена. Ръка за ръка!

Станете наш патрон patreon.com/dsport и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен!

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още