Зимата на нашето задоволство

dsport.bg

Навън е зима. Малко позакъсняла, но дойде – веднъж миналата седмица, веднъж тази. Зима, която кара децата да бъдат щастливи, да лудеят до насита. Този път нашите деца ще я видят зад стъклата на своите прозорци. На нас пък дори няма да се наложи да изчистим снега от колите. Просто в момента живеем живот във филм. Никой не знае какъв ще бъде краят. Но зимата отминава, въпреки новия сняг. Скоро ще дойде пролетта, после лятото. Ще забравим „онези времена“. Ще ги помним като месеците на нашето недоволство. 

Но тази зима, която отминава е и зимата на dsport.bg. Поради което е и зимата на нашето задоволство. Защото ни има, защото вие сте с нас. За малко повече от половин година успяхме да пораснем, да укрепнем. Гледаме напред, към предстоящите слънчеви дни и месеци. Искаме обаче да бъдем още повече заедно с вас – нашата аудитория. Да бъдем един още по-здрав и сплотен тим, отбор, който тепърва да побеждава.

Подайте ни ръка, станете наш патрон! Най-малката помощ е най-безценна! За да ни има, за да пребъдем в още много битки! И в най-важната – тази за качествената, независима и честна спортна журналистика. 

Нека знаем, че ви има, че сте до нас! Нужно е съвсем малко, ще бъдем благодарни и ще ви направим още повече съпричастни на това, което ни предстои да изживеем заедно по стадиони и в зали. 

Елате в отбора на dsport.bg! Да преминем заедно мразовитите времена. Ръка за ръка!

Станете наш патрон patreon.com/dsport и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ