Живко Миланов остава начело на Левски

dsport.bg

Живко Миланов остава треньор на Левски. Това разкри в интервю за Дарик радио и dsport Наско Сираков. Мажоритарният собственик на "сините" допълни, че водил разговори със Станимир Стоилов, като той е бил готов да поеме отбора, ако се бе случила сделката с Джоузеф Диксън.

"Живко Миланов остава засега начело на Левски. С Мъри сме говорили няколко пъти последните два месеца. Нищо не го спира. Даже се бяхме разбрали за всичко, за условия, за селекция, ако се беше случило това с Джоузеф Диксън". 

"Нещо, което го вълнува и е правилно е да има финансова рамка и да не се случи това, което се случи тази есен футболистите да играят без да получат нито стотинка. Някои и досега не са си получи възнагражденията за пролетта". 

"Живко показа не само мъжество, но и качества. Той като всеки млад треньор има и доста какво да учи. Ако Левски може да вземе Мъри Стоилов, аз ще съм първият, който ще го покани и ще се разберем за нула време. Ако гледаме хипотетично да гледаме на нещата, аз не обичам да говоря така, най-нормалното нещо е ако Мъри дойде треньор, той да си направи щаба", обясни Сираков.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още