Златното момиче на българското самбо Мария Оряшкова с признание от ''Асарел-Медет''

dsport.bg

Гордостта на България - самбистката Мария Оряшкова получи поздравления от „Асарел-Медет“. Поводът за нейната визита бе рекордната й 10-а европейска титла в самбото. Лично изпълнителният директор инж. Делчо Николов приветства шампионката и нейния треньор Иван Нетов и връчи парична награда на Мария за усилията и неуморния труд, който полага, за да прославя България и Панагюрище. „Мария ти си феномен, за нас е изключителна гордост, че те познаваме и се гордеем с успехите ти. Вярваме, че те ще се множат и занапред както в самбото, така и в другите спортове, в които показваш талант. Надявам се, че дори и след като приключи славната ти кариера, към която предстои да добавиш още титли, ще се върнеш в родния си край, за да възпиташ и вдъхновиш много бъдещи шампиони“, пожела инж. Делчо Николов на златното ни момиче.

По време на посещението си в дружеството Мария подписа и традиционния договор като стипендиант на „Асарел-Медет“, в рамките на който компанията ни продължава да я подкрепя като успешен спортист, а и по пътя на нейното обучение. Между всички професионални ангажименти, с които Мария е затрупана, тя упорито се готви за защитата на своята докторантура, която й предстои през ноември.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още