Звезда на Уест Хем разби ламборгинито си в къща, облечен като снежен човек

dsport.bg

Звездата на Уест Хем Михаил Антонио се прочу по грешния начин навръх Коледа. Футболистът разби своето луксозно ламборгини в къща, докато бе облечен като снежен човек.

29-годишният Антонио заби струващия си 210 хиляди паунда хуракан в кошовете за боклук в двора на 20-годишната Киа Росина около 18:30 часа в коледния ден, точно в момента, в който тя и семейството ѝ са сядали на празничната си вечеря. Инцидентът се е случил в южен Лондон.

"Вечерята беше почти готова и тогава просто чухме мощен удар, цялата къща се разтресе. Отвън има две кофи за боклук и има тухли, всичко се разхвърча", разказва Росина. "Първоначално помислих, че е автобус на база на това колко силен бе звукът. Погледнах навън и после отидохме отвън да видим, дали този в колата е добре."

В последствие момичето публикува снимки в Twitter и сподели, че би трябвало Антонио да е карал с над 120 км/ч. За щастие никой не е пострадал от инцидента.

Майката на момичето пък разказа, че е повикала моментално полиция и пожарна, тъй като е била притеснена, че колата може да избухне заради пушека, излизащ от нея. В същото време пък Антонио е крещял на някого по телефона.

На кадрите се вижда как футболистът излиза от автомобила си, облечен в костюма на снежен човек. Няколко часа по-рано той се похвали с костюма, публикувайки своя снимка в instagram.

По-малко от 24 часа след инцидента Антонио игра при загубата на Уест Хем с 1:2 от Кристал Палас на Боксинг дей.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още