Един от основните футболисти на Виктория Пилзен – Павел Буча, говори преди утрешния мач на тима като домакин на ЦСКА в първи плейофен мач за влизане в групите на турнира Лига на конференциите.

„Очаквам с нетъпрение тази среща. Мисля, че ще можем да стигнем до груповата фаза на Лигата на конференциите и мисля, че ще можем да дадем всичко от себе си“, каза Буча и допълни: „Тази информация за отложени срещи е ново за мен. Ние сме добре подготвени, готвим се по един и същи начин за всеки мач. Мисля, че момчетата ще могат да издържат на темпото и ще се представят добре“.

„Нямам голяма информация за българския футбол. Аз обаче си спомням за приятелската среща с този съперник преди година в Испания, помня добре резултата. Ние се подготвихме за този мач. Знаем слабите и силните страни на отбора. Познаваме играта и играчите на ЦСКА и мисля, че сме подготвени за тази среща“, каза чешкият халф.

Буча говори и за своя съотборник Андриел Ба Лоуа, който ще напусне отбора след мачовете с ЦСКА, за да се присъедини към Лех Пилзен: „Стават такива неща. Той получи добра оферта и я прие. Съжалявам, че стана така, защото той е добър играч и ни помогна много до този момент. Надявам се да може да ни помогне и този мач“.

„Аз не решавам къде ще запонем. В миналия кръг беше по-добре, че бяхме домакини в предишния кръг. Сега започваме от нулата. Вярвам, че ще дадем всичко от себе си и ще победим“, коментира футболистът това, че първият мач е в Чехия, а реваншът е на българска земя.

Треньорът на Виктория Пилзен: Нашата цел е Пилзен да стигне до участие в европейските турнири

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS