Звездата на Мемфис Гризлис Джа Морант е изправен пред огромни проблеми, след като публикува видео в Instagram, на което се вижда как държи пистолет, а животът му на лудории беше потвърден от „New York Post“.

Американските медии публикуваха снимки, на които се вижда, че Джа Морант е вдигнал бурно парти две вечери преди да бъде сниман с пистолета. Сцените са наистина невероятни.

Морант беше заснет да се наслаждава с танцьорка в скута си, а огромна сума пари беше разпръсната из стриптийз бара. Съобщава се, че въпросната вечер звездата от НБА е оставил бакшиш от 50 000 долара.

„Цялата стая беше пълна с пари. Беше навсякъде и буквално ти трябваше лопата, за да ги събереш”, разказа свидетел на събитието в клуба.

Това се случва в Денвър. Морант запази бара само за себе си и остана там около три часа. През този период той остави много пари на момичетата, които бяха с него.

„Той дойде да се позабавлява. Искаше да има много момичета с него и да пуска гангстерска музика“, каза очевидецът пред „New York Post“.

Звезда от НБА може да бъде наказан за 50 мача заради изваден пистолет

Джа Морант отстранен, след като показа пистолет в Instagram

Звездата на Мемфис разследван, че е извадил пистолет и набил тинейджър

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS