Звездната селекция на Пирин остана без Галчев

| БГ футбол

Капитанът на втородивизионния Септември София Борис Галчев опроверга информациите, че ще премине в отбора на Пирин Благоевград. 

Това той направи в личния си профил във Facebook, където написа: "За да няма драма, Борис Галчев остава в Септември!". Не ства ясно каква е била пречката във финалните преговори между двете страни, но самият Галчев поясни в коментар под статуса си, че не става дума за пари.

Трима футболисти на Септември вече подписаха договори с Пирин. Това са Преслав Йорданов, Спас Георгиев и Стилян Николов. Част от мащабната селекция на благоевградчани станаха и Антон Карачанаков и Николай Бодуров.

Официално: Бодуров се завърна у дома 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още