Агентът на Станислав Лоботка - Бранислав Ярушек, разкри, че е постигнал споразумение с Барселона, но плановете на каталунците са се променили след промяната в треньорския щаб, а именно уволнението на Шави и назначаването на Ханзи Флик.

„Имахме договорени условия с Барселона, но имаше промяна в щаба. Барселона има някои финансови проблеми и ситуацията е неясна“, каза агентът на Лоботка пред словашката медия RTV.

„Все още не е свършило и ситуацията се развива. Всички са наясно с качеството на Лоботка. Знаят го в Барселона, в Мадрид и в Англия. Станислав може да се върне в Наполи за предсезонната подготовка и всички ще бъдат щастливи. В момента това е най-вероятният вариант“, продължи представителят на играча.

"Наполи няма да остави един от най-добрите си играчи да си тръгне и това би било скъпа покупка. Някои треньори търсят такъв халф и аз говоря с някои от тях”, каза още той. 

Лоботка се присъедини към Наполи от Селта Виго в сделка за 23 милиона евро през януари 2020 г. и има 163 мача с "партенопеите", отбелязвайки два гола.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS