Нападателят на Крумовград Александър Колев даде интервю пред Дарик и dsport след победата на новака в елита над Лудогорец в първия кръг и преди предстоящия мач с ЦСКА на "Армията". 

"Пределно ни беше ясно, че ще е много труден мачът. Видяхте, че успяхме да се възползваме от моментите ни. Получи се много хубава комбинация, получих много добър пас и бях на точното място в точния момент. Това беше ключът към гола ми в случая", коментира Колев, който се разписа за 2:0 при победата на Крумовград с 3:1 над шампиона Лудогорец. 

"По принцип това е идеята. Всеки отбор да ни взима насериозно. Мисля, че има футболисти в отбора, които са с доста опит по българските, а и не само терени. Не мисля, че сме отбор, който трябва да се подценява. Показахме го в първия мач. Доста труден съперник, знаете колко трудно се играе на "Армията". Ако си следваме плана и изпълняваме указанията на треньора за дадения мач не е изключено да поднесем и там изненада, защото в случая - няма какво да се лъжем, ЦСКА е фаворит. Играем без напрежение, напрежението е при тях, че задължително трябва да го вземат мача. Ние отиваме, както се казва да се забавляваме, да си изпълняваме тактическите наставления на треньора. Дай Боже да се поздравим с успех", сподели още нападателят. 

"Както се казва - всеки ден идва нов футболист, така че е малко трудно. Все пак българските момчета се познаваме, но пък имаме и доста чужденци. Те не бяха картотекирани за първия мач, затова не ги видяхте. Има шест-седем чужденци, както се казва имената не си знаем още, но пък все пак сме професионалисти и сме длъжни колкото се може по-бързо да се сработим. Не е лесно, защото всичко се прави в процес - ден за ден. Хубавото е, че сме в Пловдив - голям град. Минус е, че фенове нямаме толкова много, защото не могат да идват. Все пак е два часа пътят. От друга гледна точка сме в Пловдив играем на Коматево и трябва да се сработим по най-бързия начин", каза Колев. 

"Собственикът на клуба показа доста голям интерес да ме привлече. Имах други оферти от България, от шест или седем отбора ми звъняха. Имах два, три варианта за чужбина, но не си заслужаваше. Тук собственикът много настояваше да ме привлече, обясни ми за проекта. За мен е много важен проектът, а не два-три месеца и после да се чудим какво да правим. Човекът е с амбиции", завърши той. 

Георги Пашов пред Дарик преди българско-румънските двубои в Лигата на конференциите

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS