Александър Димитров: Не си спомням български отбор да е доминирал скоро така

dsport.bg

Селекционерът на Младежкия национален отбор на България Александър Димитров остана много доволен от класическата победата на младите "лъвове" над Полша с 3:0:

"Доволен съм от всичко и всички. Дай Боже така да продължим, това е пътят. Днес всички бяха перфектни, футболисти и щаб. Дано имаме повече подобни поводи за радост. Не си спомням кога за последно български отбор е доминирал така толкова силен противник. Трудно дойде успехът. Влезнаха с нужното самочувствие, но победата ни е по-сладка по този начин. Не сме правили предварителни планове с колко ще победим. Футболистите дават максимума от моментните си възможности, а днес те бяха по-големи от тези на Полша."

Крило на Левски поведе младежите ни към успех над Полша пред погледа на Бойко Борисов

"Групата ни е изключително равностойна. Ние, Сърбия, Полша и Русия имаме големи шансове. Ще е голямо гонене. Трябва да сме пределно концентрирани. Искам да помоля моите колеги от клубните отбори да дават шанс на тези футболисти, защото те са на едно средно европейско клубно ниво, за да вървим ние напред, както и българският футбол."

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още