Ангел Петричев призна: Работихме активно и сериозно по намирането на нов треньор

dsport.bg

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна, че през изминалите месеци в клуба са работили активно и сериозно по намирането на нов треньор.

„Когато загубим две точки, за нас е равносилно на загуба. Не съм доволен. Не завършихме годината по възможно най-добрия начин. Предстои един период, в който момчетата ще починат. След това ще направят добра подготовка. Утре ще научим съперника за елиминационната фаза на Лига Европа. Предстои ни да свършим доста работа“, коментира Петричев.

„Ако си спомняте едно мое интервю септември месец на летище Варна, аз ви казах, че Станислав Генчев е човек, който ще развиваме в дългосрочен план. Той е човек с изключителни качества. Ние вярваме в него, че той има потенциала да стане един от големите български треньори и той е в Лудогорец“, добави той.

„Когато има нещо официално от страна на клуба, знаете какъв е редът. Ще го научите своевременно.“

„Аз още септември ви казах, че Лудогорец знае какъв профил треньор иска. През месеците, които минаха ние работихме активно и сериозно по този въпрос. Когато има нещо категорично и ясно, ще го научите. Няма да научите нищо от мен. Няма да се изпусна. Когато има нещо официално и категорично, ще ви уведомим. Това, което е сигурно към момента е, че Станислав Генчев е човек, в който ще инвестираме и развиваме. Подготвяме едно обучение за него. Всичко е ясно от доста време насам“, продължи той.

„Одобрявам системата ВАР и смятам, че е възможно да се случи. Има различни варианти по принцип. Има хора, които разбират от това и те ще кажат как да стане. Очевидно е, че се върви в тази посока. Чувам различни и противоречиви мнения. Най-важното е да се намали напрежението, да се намалят скандалите и грешките. Ако ВАР е системата, която ще помогне, мисля, че всички ще бъдем доволни от това нещо. Който е компетентен и отговорен, нека действа.“

„Нали не очаквате думите на министър председателя Бойко Борисов.“

„Лудогорец каквото трябва за обновлението на своята база и на своя стадион го прави и то го прави с бързи темпове. Лудогорец продължава да инвестира в своята база. Ние сме клуб, който винаги се опитва да спазва всички лицензионни процедури. Не търсим вратички да заобикаляме“, каза още Ангел Петричев.

Върба призна, че напуска, феновете на Виктория Пилзен с уникално сбогуване

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ