Върба призна, че напуска, феновете на Виктория Пилзен с уникално сбогуване

Считаният за сигурен нов треньор на Лудогорец Павел Върба призна след ремито на неговия Виктория Пилзен срещу Теплице, че това е бил последният му мач начело на отбора.

И веднага след двубоя, и в последствие на пресконференцията Върба каза, че по всяка вероятност това е краят на втория му престой начело на тима от Пилзен.

Върба: Запазвам мълчание преди да има нещо официално

Очаква се в следващите дни от клуба официално да обявят раздялата с Върба като вече имат и вариант за негов наследник.

Привържениците на отбора пък се бяха подготвили за сбогуване със специалиста и му демонстрираха колко много значи за тях.

През целия двубой те скандираха името на треньора като по трибуните имаше много транспаранти с благодарствени слова, както и плакати с лика на Върба върху тях.

Самият треньор пък даде свобода на емоциите след последния съдийски сигнал. Той бе човекът, който остана най-дълго на терена, правейки нещо като почетна обиколка, с която се отблагодари за подкрепата и фенската любов.

Виктория Пилзен намери заместник на Върба

Върба е истинска легенда за Виктория, след като донесе първите две титли в историята на отбора, а през 2018-а отново изведе тима до върха в Чехия. Освен това под негово ръководство тимът от Пилзен изигра незабравими мачове в европейските турнири, включително в групите на Шампионска лига.

Ангел Петричев призна: Работихме активно и сериозно по намирането на нов треньор

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още