Българският плувец Антъни Иванов се ядоса на критичните коментари по свой адрес след скандала с обявеното от БОК наказание, както и след второто място на 100 метра свободен стил в първия ден на Държавното първенство.

Той излезе с няколко поста в социалните мрежи, в които отговаря на хейта:

„Понеже чета адски смешни коментари, че съм Втори на 100 кроул след Дениел. Вие знаете ли, че това е най-добрият ни спринтьор ? Да съм втори след него за мен е чест, та ние тренираме заедно. Смешни сте с тези заглавия подтикващи спорове и скандали.

Днескашният ден приключи с 1 второ място за мен на кралската дисциплина в конкуренцията на много от момчетата на високо ниво и с първо място на щафета 4х200, като за пръв път има 3 щафети на държавното ни под 7.45. Много съм горд и с 3-те щафети и момчетата в тях. Разберете, че аз искам доброто на плуването, а не обратното.

Лека нощ и до утре“

„Не пишете статии елате да си говорим на живо без сценарии докарайте всички. Всеки може да се крие зад компютъра. Елате да ме погледнвте в очите и да погледнете всички хора, които ви вярват и кажете пак тези неща.“

Антъни Иванов остана зад свой съотборник на 100 метра свободен стил

Позицията на БОК за Антъни Иванов остава непроменена

Антъни Иванов: И да съм наказан, пак няма кой да ме спре!

Въпреки всичко - Антъни Иванов стартира и даде второ време

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS