Антон Велков: Нямам търпение да започнем

Стефан Стоянов Стефан Стоянов

Новият помощник на Красимир Балъков в националния отбор Антони Велков обяви, че няма търпение да се запознае с играчите и да започне работа.

"Благодаря на селекционера и ръководтвото на БФС да работя. Дълго време не съм имал медийни изяви. Използвах пълноценно времето си в Германия. Всеки един човек трябва да надгражда. С Краси се познаваме отдавна. Много пъти сме говорили за футбол. Използвахме пълноценно последния месец", заяви Велков.

"Аз съм ново лице в националния отбор. Трябва да се запозная с всичко. Сега е мачът с Англия. Но нашите идеи включват доста други неща. Успяхме да покрием всички състезатели, които играят в нашето първенство. Положителните изяви на всеки играч да оценени достойно. Нетърпелив съм да се запозная с играчите и да започнем работа", добави той.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още