Антон Зингаревич е новият собственик на Ботев Пловдив

Валери Станков Валери Станков

Антон Зингаревич официално е новият собственик на Ботев Пловдив. Руският бизнесмен придоби 99% от акциите на клуба в присъствието на председателя на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински, адвокат Слави Микински – пълномощник на Зингаревич, и адвоката на Сдружение ПФК Ботев Тихомир Стойчев.

Гореизброените подписаха споразумение освен за акциите, за емблемата на „канарчетата, цесиите, промени в акционерното дружество и вписването на новия Съвет на директорите.

В него влизат Антон Зингаревич, Даниел Серехидо и Слави Микински.

В 13:00 часа стартира пресконференция на „Коматево“, на която ще бъдат представени новите попълнения Антоан Бароан и Дилан Мертенс. Освен това изпълнителният директор Даниел Серехидо ще отговаря на въпроси за актуалните теми около пловдивския клуб.

Феновете на Ботев Пд поискаха прозрачност около строежа на „Колежа“

Шефът на фирмата изпълнител на „Колежа“: Гарантирам, че стадионът ще е с 4 трибуни

Онов: Мисля, че спокойно можем да завършим в Топ 6

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още