Антонио Конте: Искам да виждам решителността, огъня и яростта от миналия сезон

Треньорът на Интер Антонио Конте сподели след победата над Торино, че иска да вижда решителността, яростта и огъня, които неговият тим е показвал през миналия сезон. Специалистът бе категоричен, че футболистите му са много добри, но трябва да работят здраво, за да изпълнят поставените им цели.

"Исках да видя решителността, яростта и огъня, които видях през миналия сезон. Досега сме загубили много от това. Трябва ти всичко, за да спечелиш – интелигентност и тактика, но също и сърце и крака. Трябва да сме готови да запретнем ръкави и да се борим във всеки мач. Първото полувреме не ми хареса, защото не играхме нищо. Надявам се, че това може да послужи като сигнал за събуждане. Организацията ни е добра, но ако вътре в тима няма нищо лично, нито една решителност или човешки ценности, това няма да е достатъчно. Знам, че разполагам с интелигентни момчета, които могат да оценят ситуацията в трудните моменти. Трябва да се задълбочим и да се борим, само тогава може да говорим за цели и задачи. Имам нужда от футболисти, които да усещат огъня още в тунела. Това е добър отбор, но играчите трябва да разберат важността на това отношение към играта", обясни Конте.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още