Асарел Медет доволни от спортната 2019 в Панагюрище

dsport.bg

Председателят на Надзорния съвет „Асарел Медет АД“ Димитър Цоцорков говори в ефира на Дарик радио. Той пожела весели празници на слушателите, екипа на радиото и служителите на „Асарел Медет АД“. Цоцорков също коментира, че е доволен от спортната 2019 година в град Панагюрище:

„Благодаря Ви много за поканата. За мен е удоволствие да поздравя целия ви екип. Весела Коледа, много здраве и обич. Нека през 2020 година да бъдат повече добрите новини, които да звучат във вашия ефир, а всички българи повече да вярваме в себе си и да успяваме заедно.

„Традиционно всяка година правим мега турнир, част от Световната купа по тенис на маса. Тази година проведохме успешно турнира, който отбелязва ръст спрямо миналата година. Естествено мислим и планираме догодина да го реализираме отново. Тази година посрещнахме „Златнте момичета“ на художествената гимнастика отново в Панагюрище“.

„Оригиналът на Златното съкровище от Панагюрище беше на гости. По същото време бяха и „Златните момичета“ там. Друго „златно момиче“ от Панагюрище, това е Мария Оряшкова, която се надяваме да завоюва олимпийско злато през 2020 година. Ние я подкрепяме и спонсорираме. В Панагюрище тепърва ще се развиват такива събития и ще стават все повече и повече. Надяваме се нашия пример да бъде заразителен и в други общини в България“.

„Искам да пожелая успехи на Мария Оряшкова на Олимпиадата 2020. Тя има 5 световни титли по самбо. Очакваме да завоюва и олимпийско злато през 2020 година“.

„Пожелавам светли коледни празници, много успехи и здраве на целия екип на Асарел Медет и на всички ваши слушатели“, завърши Димитър Цоцорков.

Чуйте още в прикаченото аудио!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още