Ясни са датите на международните детски футболни турнири в Кранево и Трявна

Добри Атанасов Добри Атанасов

Станаха ясни датите за провеждането на международните детски футболни турнири в Кранево и Трявна това лято. Главни организатори са Илко Станчев-управител на ДФК Делфините и румънецът Йон Попа. 

В Кранево е първият турнир за малките групи (2012) за футбол 5. Той ще се проведе от 28 юли до 31 юли. Сили ще премерят между 16 и 20 отбора. Участниците ще бъдат от България и Румъния.

От 31 юли до 3 август  ще се съревновават деца родени 2011-а година. Ще се играе футбол 7. Участие ще вземат 12 отбора. От 3-и до 6 август са децата, родени 2010 година, отново футбол 7. Дотук в него са заявили участие 50% от силните отбори в България. От Румъния ще пристигнат отборите на Фарул Констанца, Академия Хаджи, както и 2-3 отбора от Букурещ..

 Следващият турнир е в Трявна от 7 до 10 август. В рамките на 4 дни ще се съревновават деца, родени 2008 година. Ще се играе футбол 11 на тревните терени в Плачковци и футболния комплекс в Трявна.

От 10 до 15 август ще играят децата, родени 2009 година (футбол 9).  Ще участват 12 отбора.

 В приложения звуков файл чуйте повече подробности от единия от организаторите на турнирите Илко Станчев
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ