Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски сподели след равенството 2:2 с Лудогорец, че за него дебютът не е успешен, след като тимът не е победил. Рибарски каза още, че от ЦСКА 1948 са доказали, че честта и феърплеят са всичко за тях. 

ЦСКА 1948 с реверанс към ЦСКА, свали Лудогорец от върха

"След като не сме победили няма как дебютът да е успешен. Много трудно беше след изгубения финал да вдигнем момчетата. Страхотна реакция - поздравявам целия отбор за себераздването особено на тежкия терен. Мисля, че дадоха максимума от възможностите си момчетата", започна треньорът на "червените". 

"Твърде малко са два дена, за да се промени каквото и да било. Искахме да подобрим играта срещу топката, скороста на пресиране, на скъсяване и поведението на отбора в атака и защита. Малко ни се промениха планове с оглед на терена. Радвам се, че стигнахме до такъв резултат. Въпреки многото коментари за пореден път доказахме, че честта и феърплеят за нас са всичко."

"Загуба на концентрация. При първия гол допуснахме детинска грешка. Неща, които се надявам с времето да ги изчистим или поне в оставащите два мача. За съжаление, когато линията на защитата се опитаме да е по-високо, отбор като Лудогорец винаги намира празните пространства. Днес нямаше как да продължим да се защитаваме дълбоко, след като ни поведоха с 1:0", добави още Рибарски. 

"Моментът със сигурност не е от най-предпочитани за един треньор. Двата мача срещу първия и втория особено след загубата за Купата. Аз ги познавам момчетата действително, искахме да говорим с тях, да покажем някои от грешките. Искам да поздравя Тодор Янчев и неговия екип за свършената работа."

"Виждате какви мачове има. Аз лично съм си поставил за цел да вземем максимален брой точки. До края ще преследваме с всички сили максимум брой точки." 

"Знам какъв мач ще бъде. Гледаме само нашите цели. Битката между първия и втория не ни засяга", каза Рибарски относно следващия мач на ЦСКА 1948 срещу ЦСКА.

Ивайло Петев: Равенството е равностойно на загуба, виновниците сме само ние (ВИДЕО)

ЦСКА 1948 с реверанс към ЦСКА, свали Лудогорец от върха

Атанас Рибарски: Доказахме, че честта и феърплеят за нас са всичко (ВИДЕО)

Ивайло Чочев: Това може да е една много важна точка в битката ни за третото място

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS