Треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски говори преди финала на efbet Купа на България срещу Левски. Двубоят е на 24 март от 18:00ч. в „Арена София“.

„Смисълът на тази пресконференция е предстоящото събитие – финал между Левски и ЦСКА в най-голямата и най-красива зала в България, да стигне до максмимално много хора. Имаме за цел да привлечем максимално много фенове. Решихме, че трябва да го направим в името на тези хора. От една страна е нашата продукция. Важно е какъв баскетбол играем. Трябва да работим заедно, да правим продукт. Не трябва да говорим негативно“, започна Барчовски.

„Зависим от този продукт. Ако сме умни, а се надявам да сме умни, трябва да правим продукт. Критиките и скандалът се консумират повече, не ми харесва това. Призивът ми е да напълним залата. Да, да я напълним. Призовавам утре всички да бъдат на мач. Говорихме много на тази тема. Започнахме така, че можехме изобщо да не се класираме в осемте. По едно време класирането ми се струваше успех. Сега се докарахме до положение да мечтаем за титла и да ни мислят за фаворити. Добре е за българския баскетбол и българския спорт финалът да е Левски-ЦСКА“, добави треньорът на ЦСКА.

Промениха часа на финала Левски-ЦСКА, все още се застъпва с мача на футболните национали

Тити Папазов: Безкрайно много искахме финалът да е в събота (ВИДЕО)

Чакмаков: Няма как някой да ми обясни, че не съм приятел с Константин Папазов (ВИДЕО)

Треньорът на Левски: Трябва да стане традиция да се играе в тази зала (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS