Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов говори преди финала на efbet Купа на България срещу ЦСКА. Двубоят е в "Арена София" на 24 март.

„Много съм доволен, защото като се появи тази идея, знаехме, че има големи рискове и можем да бъдем критикувани, че нивото на нашия баскетбол не отговаря на това да бъде напълнена зала като „Арена София“. Приятно изненадан съм от посещаемостта. Безкрайно щастлив съм, че Левски е на този финал. Ако поне един е вярвал преди сезона, че Левски-ЦСКА ще е финалът... На никого не му е минало през акъла“, започна Папазов.

„Целта ни беше да запазим отбора, защото имахме ангажимент. Имахме низ от положителни събития, които помогнаха за това отбор, който се бори за оцялване, да се бори за титла. Радвам се, това е огормна награда за всички нас. Утре ще излезем крайно мотивирани. Безкрайно удовлетворен съм. За да бъде изненадата до край, ще се борим за победата“, каза още той.

„Безкрайно много искахме финалът да е в събота. Предприехме много компромиси, това беше най-доброто решение. Всяко едно решение е само и единствено в интереса на баскетбола“, разясни той относно програмата.

„Футболният Левски има нужда от пари, но и от послание. С това можем да помогнем от баскетболния. Трябва подкрепа от стадиона и залата. Дали ме обичат, или не ме обичат, не ме интересува. Аз мога нещо да правя най-добре в този живот – да казвам истината. Истината е една, а ъглите са различни, но истината винаги е само една“, завърши Константин Папазов.

Левски - ЦСКА срещу България - Черна гора. Това мазохизъм ли е?

ЦСКА си уреди финал срещу Левски след драматична победа над Балкан за Купата

Треньорът на Черноморец: Работата е нагласена, няма какво да коментирам съдиите

Димитър Ангелов: Никой не ни броеше, но заслужено сме на финал (ВИДЕО)

Президентът на Черноморец избухна: Съдиите или не са гледали никога баскетбол, или го правят тенденциозно (ВИДЕО)

Левски на шести пореден финал за Купата, чака ЦСКА или Балкан

Тити Папазов: Само лудостта на Чакмаков и моята могат да докарат толкова хора в залата (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS