Спомняте ли си в какъв вид националният отбор на Япония оставяше съблекалнята след мачовете си на Световното първенство в Русия? Тогава това стана водеща тема, защото японските футболисти, дори и след лошите резултати, примерно изхвърляха боклуците си и оставяха съблекалнята в брилянтен вид, че даже и с бележка за благодарност на руски.

Тук обаче ще видите една доста по-различна картинка, показваща, че звездите на Барселона са далеч от японците в това отношение.

Защото Лео Меси и компания получиха огромно критики за начина, по който оставиха съблекалнята си след мача със Славия Прага в Шампионска лига в сряда.

Чешка телевизия не пропусна да заснеме състоянието на съблекалнята след двубоя - куп пластмасови бутилки, листчета с тактически указания и мръсни кърпи бяха оставени безразборно от играчите на каталунците, които преди това победиха трудно с 2:1.

Барса с много трудна, но все пак успешна визита в Прага

По пода могат да се видят много боклуци, а при душовете положението е подобно, така че служителите на стадиона са прекарали дълги часове в почистване.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS