Бартомеу посети тренировката на футболистите на Барселона

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу посети отбора по време на тренировка на спортната база на клуба.

Това е първата среща на Бартомеу с играчите след подновяването на тренировъчни занятия, които бяха спрени за двумесечен период поради пандемията от коронавирус, съобщава Marca. Последната визита на президента бе именно тогава, за да съобщи на футболистите спирането на спортната активност.

Според информацията, шефът на "каталунците" е поздравил футболистите и треньорския щаб за работата им и заедно за обсъдили сроковете и датите за завръщането към първенствата.

Официално днес стана ясно, че Ла Лига се завръща във футболния календар на Европа от 8 юни. Другият турнир, касаещ тима на Барселона - Шампионската лига се очаква да се възобнови в началото на август. 

Официално: Ла Лига се завръща след 8 юни

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още