Берое чака отговор от нападател

Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че клубът чака отговор от нов нападател, който може да се превърне в ново попълнение на старозагорския отбор.

„Смятам, че се получи приличен двубой като за контролна среща, въпреки температурата. Смятам, че сме добре подготвени. Имаме добра конкуренция и вариативност на доста от постовете“, сподели Грудев след контролата срещу Хебър.

„С окончателното привличане на още двама-трима футболисти ще бъдем на нужното ниво, което искаме“, добави той.

„Човекът, който чакаме и има проблеми с документите е Кукула. От другата седмица се надяваме да получи нужните документи, за да пристигне и да се присъедини към Берое.“

„Чакаме отговор и от още един нападател, който беше дошъл преди два-три дни, за да види обстановката, отбора, колектива и базата. Утре имаме уговорка следобед да даде окончателен отговор“, каза още Валентин Грудев.

Берое се разделя с двама футболисти

Берое с втора поредна победа в контролите, отново вкара 4 гола (ВИДЕО)

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още