Берое честити празника на Стара Загора

dsport.bg

Футболен клуб Берое честити празника на Стара Загора. Днес се навършват 147 години от паметната дата 5 октомври 1879 г. , когато княз Александър Богориди полага основния камък за възстановяването на Стара Загора след опустошенията в града по време на Руско-турската война. Така тази дата остава в историята на града и започва да се чества като официален празник.

Ето и официалното изявление от клуба:

ПФК Берое честити празника на хилядолетния ни град, на всички старозагорци и фенове на тима! Стара Загора и Берое са неразривно свързани със своята славна история и със своите трудни моменти. История, която дава повод за гордост и оптимизъм. Скъпи съграждани, нека продължим зедно великото дело на дедите ни, да продължим заедно да работим за бъдещето, да имаме още по-големи поводи за радост и продължим просперитета на нашия красив и обичан град! Благодарим ви за подкрепата! Честит празник!

Берое с официална позиция срещу съдийските отсъждания на Кабаков

Коментар около полемиката след Берое - Левски

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още