Берое организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2022/2023 г. Картите ще се продават от днес (27 юни) в Официалния фен магазин на Берое, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход). Магазинът работи от понеделник до петък (14-18 часа), както и в официалния онлайн магазин shop.beroe.bg

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на Берое на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от efbet Лига, включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион Берое. Това прави отстъпка от над 40% от нормалната цена на билетите.

– Стандартна абонаментна карта – 100 лв – Притежателите имат право да присъстват на всички домакински срещи на Берое.

–  VIP абонаментна карта – 600 лв – Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа

–  VIP абонаментна карта с паркомясто – 750 лв – Притежателите на VIP абонаментна карта с паркомясто ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните местa в централната ложа и ще имат достъп до паркинга зад стадиона за всеки двубой.

Ето какво още написаха в клубния сайт на Берое:

„Всеки, закупил абонаментна карта ще трябва да попълни Декларация-съгласие за обработване на лични данни, която ще намери на място в магазина! Може да изтеглите декларацията от ТУК и да я попълните предварително!

Първият домакински двубой за сезона ще бъде на 11 юли от 20:45 ч., когато Берое приема Ботев Враца в мач от 1 кръг на efbet Лига.

Очакваме ви на стадиона! Нека заедно изживеем победите на любимия отбор!“.  

Берое започна с победа, тества петима на проби

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS