Дисципът наказа сериозно Царско село и обяви: Стойне Манолов е публика

dsport.bg

Диспицплинарната комисия към Българския футболен съюз глоби с 12 000 лева Царско село на изпроводяк. След изпадането на тима собственикът Стойне Манолов обяви, че клубът прекратява съществуването си. Именно той обаче е причина "царете" да отнесат тази голяма глоба, след като нахлу на терена и опита да се саморазправи с Юсуфа Яфа, който не искаше да отстъпи на съотборниците си изпълнението на дузпа. 

Царско село приключва съществуването си

Дисциплинарната комисия е констатирала, че Манолов не е служебно лице, а част от публиката на стадиона.

Истински цирк се разигра в Царско село, Стойне нашамари играч

Ето всички наказания на Царско село: 

ДК констатира, че лицето Стойне Манолов не е служебно лице, а публика от ФК домакин в срещата ФК „Царско село“ София – ФК „Локомотив“ София.

За опит за побой или малтритиране от публика на ФК „Царско село“, на основание чл.37, ал.1, т.5  от ДП /2021/2022/ – ДК наказва ФК „Царско село“ гр. София с лишаване от домакинство за 2 срещи и имуществена санкция в размер на 10 000 лева.

За неспазване изискванията за осъществяване на надеждна охрана на футболната среща, на основание чл. 6, ал.7 от ДП /2021/2022/  и във връзка с чл.28, ал. 8 от Наредба за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2021/2022 година ДК наказва ФК „Царско село“ гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

4 300 лева глоба за Левски след дербито с Лудогорец

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още