БФС с първи Изпълком за годината, избира национален селекционер

dsport.bg

Днес след 14:00 часа на базата на БФС в Бояна трябва да започне първият за годината Изпълком. На заседанието най-вероятно ще бъде избран нов национален селекционер. В последните дни в медийното пространство се завъртяха имената на различни кандидати за поста на Георги Дерменджиев. Сред тях са Ясен Петров, Георги Донков, бившият селекционер на младежкия национален отбор Александър Димитров и други.

Освен това се очаква да има и нов шеф на съдиите. Фаворит за поста е Костадин Гергинов, който да замени на поста Костадин Стоичков.

"След края на заседанието ще бъде проведена пресконференция, на която ще бъдат съобщени взетите решения. Предвид извънредната обстановка на територията на Република България и засилените противоепидемични мерки, ръководството на БФС призовава медиите да редуцират до минимум броя на представителите си и да спазват всички указания преди и по време на брифинга", съобщиха вчера от БФС.

Конгрес на БФС през март..., но догодина

Порточанов нападна Емо Костадинов за избора на национален селекционер

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още