БФВ осигури и дистанционен термометър за Отчетно-изборното събрание

Българската федерация по волейбол е осигурила и дистанционен термометър за утрешното Отчетно-изборно събрание. Това заяви пред Дарик радио и dsport вицепрезидентът на централата Любо Ганев. Така той отговори на слуховете, че събранието може да пропадне, тъй като има клубове, които са поискали неговото отлагане заради епидемията от коронавирус.

Всички клубове с нови писма за Общото събрание на БФВолейбол в петък

Ганев увери, че събранието ще се проведе по план - от 10:00 часа в залата на столичен хотел. Освен термометърът организаторите са подсигурили и 150 маски за присъстващите. Бившият волейболист също така заяви, че ако има много отсъстващи и няма необходимия кворум ще се изчака 1 час, каквото е изискването по закон, след което отново ще се гласува. Освен изборът на нов президент на БФВ утре ще се гласува и бюджета на федерацията за следващата година, както и други важни точки.

Волейболната федерация оставя мачовете у нас без публика

"Общо събрание ще има. Който се притеснява може да прати свой пълномощник. Никой не е длъжен да присъства насила. Вече са подсигурени 150 маски, а от днес има и термометър, с който ще се мери температурата на всички влизащи в залата. Ще вземем всички мерки за сигурност", обясни легендарният волейболист. 

Прочетете още