Благодарности за Гришо за благотворителните му дела

Най-добрата ни тенис ракета Григор Димитров е редовен участник в благотворителни кампании и инициативи.

В знак на благодарност към българина, от фондация PROJECT LION му подариха колие с логото си. Григор се похвали с подаръка в социалните мрежи, качвайки снимки в профила си в Instagram. На една от снимките е показана бележката, която е получил хасковлията към колието. Подаръкът е в знак на благодарност за подкрепата към кампаниите и каузите на PROJECT LION.

В тази бележка са изредени част от постигнатите цели на фондацията. От същата снимка става ясно и че постигнатото е за период от 16 месеца, а Димитров е бил част от включените популярни лица, които подкрепят дейността.

От УНИЦЕФ са подписали планове за работа в девет държавни правителства за действие от страна на PROJECT LION за грижи и развитие на деца в риск без семейства, настанени в дом. 

Ще бъдат създадени 1, 697 институции за полагане на грижи за деца в деветте страни, които ще могат да приемат 169 400 сираци.
Това са само част от подетите инициативи на PROJECT LION, за които помага и родният ни тенисист Григор Димитров. А мисията е, целите да бъдат постигнати през следващите три години.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още