Промоутърът на световния шампион в тежка категория във версиите WBO, WBA и IBF Антъни Джошуа Еди Хърн разкри, че всичко по боя срещу носителя на пояса на WBC Тайсън Фюри е готово. Британецът потвърди, че двете страни вече са подписали договор за битката и сега се уточняват само детайли. 

"Боят е готов, това е така. Скоро ние ще разкрием всички подробности. Много хора смятат, че ние може да го обявим още в събота. Възможно е. Всичко е готово: Фюри е съгласен, Джошуа също. Контрактът е подписан, ние сме определили всичко. Но това са големи пари, и, за съжаление, аз не мога просто да посъветвам юристите да потърпят", заяви още той.

"Не трябва също да се забравя, че нас ни се противопоставя и пандемията. Всички детайли ние ги обсъдихме миналата седмица. Повярвайте ми, да ес организира събитие на такова ниво, бе изключително сложно", заяви Еди Хърн в интервю пред FightHub TV.

Битката между Фюри и Джошуа трябва да се състои това лято. По-рано бе обявено, че двамата боксьори могат да получат по 75 милиона долара за участие в двубоя. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS