Богдана Карадочева: Левски е нещо велико, голямо и съдбовно

Легендарната певица Богдана Карадочева още веднъж засвидетелства своята любов към Левски. В интервю за Дарик радио и dsport потомствената левскарка коментира своята гледна точка за положението на „сините“.

„Следя с голяма тревога това, което се случва, защото за мен и моето семейство Левски е нещо голямо, велико и съдбовно. В началото на 40-те години Левски е бил в подобна ситуация. Тогава моя баща с приятеля си Реджов купуват едни ниви, а върху тях започва строежът на стадион „Герена“. Те са направили това абсолютно безкористно и само с любов. Той е бил един от основателите на клуба. Той беше кум на повечето от футболистите, като Патрата и Дервенски, а аз като дете съм присъствала на техните сватби. За ужас на моята майка, той ме е завел на стадиона, когато съм била на 40 дни. Левски е имал толкова милиони почитатели през тези 106 години. Всички тези поколения са показали любовта и верността към Левски. Към Левски трябва да си истински и да го обичаш. Левски ще изплува. Той го е правил много пъти“, сподели Богдана Карадочева.

Цялото интервю с нея може да чуете в прикачения файл!

Фенове на Левски от Перник купиха 600 билета за рождения ден на „сините“

Левски уреди контрола преди подновяването на шампионата

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още