Ботафого се хвали с бивш треньор на Лудогорец

| Световен футбол

Бразилският гранд Ботафого се похвали с назначение на новия си треньор - бившият наставник на Лудогорец Пауло Аутори. Той бързо постигна договорка с шефовете на клуба и замени на поста Алберто Валентим, който си тръгна преди три дни. Договорът на 63-годишния наставник ще е за 4 години.

Бивш треньор на Лудогорец поема бразилски гранд

Аутуори не за пръв път в кариерата си ще води Ботафого. Това е дори петият му престой начело на клуба след 1986, 1995, 1998 и 2001 г. Именно под негово ръководтво през 1995 година Ботафого печели втората си титла в своята история.

Пауло Аутуори бе начело на Лудогорец от юни до октомври 2018 година. След това той води колумбийския Атлетико (Меделин), а за последно бе скаут на Сантос.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още