За втора поредна година Ботев Пловдив ще отвори своето футболно училище за деца между 5 и 13 години, съобщиха от клуба.

Откриването ще се състои на 18 септември на Спортен комплекс “Никола Щерев – Старика” в гр. Пловдив.

Тренировъчните занимания са предвидени по два пъти седмично, като всички треньори от Академия Ботев ще продължат да наблюдават и тренират малчуганите и през този сезон.

Четири събития ще дадат старта на новата футболна година във Футболно училище “Ботев” – 18, 22, 25 и 29 септември.

Участието на всички през тези дни ще бъде свободно. Клубът ще предостави пълна екипировка на всяко дето от италианския концерн Макрон на цена от 255 лева (включително тренировъчен анцуг, ветровка, зимно яке, раница, шапка, ръкавици, фланелка, гащета и футболни гети).

Годишната такса ще бъде на стойност 55 лева на месец (или 495 лева годишно; при заплащане на годишна такса до края на месец октомври, всички деца ще получат отстъпка в размер на -10%).

През целия сезон всички записали се деца ще участват в редица приятелски футболни срещи, турнири и много инициативи заедно с първия отбор на “жълто-черните”, а най-талантливите деца ще имат възможността да бъдат повишени в академията на клуба.

Ботев Пловдив ще предостави и шанс на всяко дете да бъде редом до играчите от първия отбор при всяко излизане на футболистите на “Колежа”.

Билетите за Етър - Ботев Пловдив по 15 лева

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS