Ботев Враца представи новото лого на отбора. Врачани се похвалиха, че за по-малко от седмица са получили над 100 предложения за нова емблема. 22-годишната Теодора Цветкова е дизайнер на логото.

Ето какво написаха от Ботев Враца:

"Ботев с ново лого

След оспорвано съревнование Ботев вече има нова емблема????

За по-малко от седмица любимият отбор на врачани получи над 100 предложения за ново лого. Комисията бе поставена пред трудния избор да оцени най-добрия дизайн. Сред десетките креативни идеи, най-добрият в съревнованието е не Теодора Цветкова!

Младата дизайнерка е от Враца, на 22 години, завършва Математическата гимназия, а след това продължава своето обучение в Техническия университет в София. В момента е последна година в специалност “Технически мениджмънт и бизнес информационни системи”. Активно се занимава с дигитален маркетинг и работи с фирми от Враца и страната.

При изработването на емблемата, Теодора решава да запази кръглата форма от юбилейното лого на клуба и лъвчето - което е основен елемент. В логото е включено знамето “Свобода или смърт” и Врачанският Балкан. Допълнителен елемент в новата емблема е лавровият венец, символизиращ победата.

Президентът на Ботев Враца - Вангел Вангелов благодари на младата дизайнерка и заяви, че съвместното й сътрудничество с клуба ще бъде надградено.

С Ботевска воля, с Ботевски дух"

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS