Новият старши треньор на Локомотив София Станислав Генчев говори преди началото на лятната подготовка на „железничарите“. Той обяви, че към клуба се е присъединил бразилският флангови футболист Франка, както и че Селсо Рапосо закъснява, но не е освободен от клуба и ще бъде наказан.

„Към днешна дата имаме само един нов футболист – бразилеца Франка, който пристигна днес от Бразилия. Играе като дясно крило. Селсо Рапосо закъснява, не е освободен от клуба, така че ще бъде наказан.

Мястото на Локомотив София е в по-предни позиции, не трябва да се бори за оцеляване. Централните защитници са трудни за намиране в съвременния футбол. Търсим офанзивни футболисти на всяка една позиция. Под наем няма да взимаме футболисти, защото Локомотив е сериозно име. Предпочитам да привличаме българи, защото адаптацията е по-лесна, но е трудно, защото повечето български футболисти са с договори. Общо четирима юноши тренират с първия отбор. Обичам да работя с младите.

Условията тук са перфектни за един млад треньор като мен. Имах удоволствието да работя с няколко чуждестранни треньори, надявам се с опита, който съм придобил да мога да помогна на Локомотив“, каза Генчев.

Поп освети първата тренировка на Локомотив София (ВИДЕО)

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS