Бурята “Киара“ отложи мача на Манчестър Сити

dsport.bg

Мачът от Висшата лига между Манчестър Сити и Уест Хем, който трябваше да се проведе на „Етихад“ беше отложен поради опасения относно безопасността на привържениците и футболистите заради бурята „Киара“.

Заради тежките метеорологични условия мачът беше отменен.

Англия е смразена от екстремните метеорологични условия в неделя сутринта, като полицията посъветва хората да не напускат домовете си, освен ако не е наложително. Вследствие на това беше взето решение мачът от Висшата лига да бъде отложен.

Изявлението от страна на Манчестър Сити гласи: „Поради екстремните и ескалиращи метеорологични условия и в интерес на привържениците и тяхната безопасност, днешният мач беше отложен. Това решение е взето от служителите по безопасността на Манчестър Сити след консултации със заинтересованите страни и служителите от Уест Хем.“

Допълнителна информация относно насрочването на нова дата на мача между Манчестър Сити и Уест Хем ще бъде публикувана своевременно.

Програмата на Манчестър Сити е изключително наситена и със сигурност отлагането на срещата няма да е по вкуса на „гражданите“.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още