Bwin бонус за спортни залози - как да се възползваме?

dsport.bg

Bwin е един от най-авторитетните хазартни оператори у нас, като австрийската компания има немалко клиенти и в България. Какви видове bwin бонус обаче има за спортни залози, които могат да се използват? Това си струва да разискваме в тази статия, защото темата действително е интересна.

Бонуси на Bwin за спорт - какво представляват?

Да започнем оттам, че както всеки друг игрален сайт, Bwin също предлага стартова оферта за нови потребители. Тя е насочена към играчите, които все още нямат акаунт в платформата. Когато си създават такъв, те имат правото да се възползват от начален бонус за Спорт или Казино - в зависимост от предпочитанията им.

В случая ще отбележим стартовия бонус за Спорт, който към този момент е на стойност 100% до 222 лева. Това означава, че ако един нов потребител направи първи депозит в размер на 222 лева, той ще получи още толкова от игралния сайт.

Тук следва да напомним, че тези средства не са безвъзмездно насочени към акаунта на играча, а трябва да се “разиграят” според посочените от Bwin условия. Нашият съвет е да ги прочетете внимателно, за да знаете какво се очаква от вас. В противен случай, може и да не успеете да усвоите бонус средствата, които сте получили.

Price Boost е друга атрактивна оферта на Bwin за спортни залози. Благодарение на нея, играчите могат да се възползват от увеличени коефициенти за избрани събития и пазари. А както знаем, колкото по-висок е крайният коефициент, толкова по-голяма може да бъде и печалбата ни. Отваряйки сайта на Bwin, всеки може да провери кои са актуалните събития с Price Boost и да води кои пазари са актуални за него.

Combi+ е още една полезна функционалност, която Бвин предлага за своите клиенти в спортната секция. Тук операторът предлага определени акумулатори, които, ако бъдат използвани, играчите могат отново да се възползват от по-високи коефициенти.

“Създай залог” е друга функция в Bwin Спорт, която може да бъде полезна в определени ситуации. Тук, стига да желае, потребителят има правото да комбинира различни селекции в един-единствен залог. Това дава допълнителна свобода на действие на играчите, които могат да демонстрират своята креативност и нюх към създаване на залози с различни селекции.

Не на последно място, активна в Бвин е и безплатната спортна игра, която всеки може да опита веднъж на ден. Стартирайки играта, играчите трябва да се опитат да отбележат гол във вратата пред тях. Ако това се случи, те ще могат да се поздравят с награда, като например бонус жетон за увеличени коефициенти, бонус жетон за застраховка, мулти-продуктов депозит бонус, безплатен залог и спортен бонус без депозит.

Към този момент това са основните спортни бонуси в Бвин, но имайте предвид, че букмейкърът на редовна база добавя и нови такива. Следете редовно сайта на оператора, за да бъдете винаги “в час” със случващото се там и за да не изпуснете нещо важно.

На какви спортове мога да залагам в Bwin?

В Bwin могат да бъдат открити множество различни спортове, на които може да се правят залози. Освен най-популярните като футбол, баскетбол, волейбол и тенис, можем да споменем още такива като хандбал, американски футбол, бокс, снукър, дартс, голф, бейзбол и т.н. Към много от събитията в тях има и разнообразие от пазари, които играчите могат да използват.

Безопасна ли е играта в Bwin?

Да, напълно. Бвин е един от най-авторитетните хазартни оператори в света към настоящия момент. Компанията е на пазара от десетилетия, като вече е успяла да си изгради безупречна репутация. Тя има и действащ лиценз за упражняване на дейност у нас, издаден от Националната агенция за приходите.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още