Черчесов: Не съм уволняван, изпълних договора си

dsport.bg

Бившият вече национален селекционер на Русия Станислав Черчесов отрече да е бил уволняван от поста. Той говори през РИА Новоски, след като стана ясно, че няма да продължи да води Русия след провала на Евро 2020.

Официално: Русия уволни Черчесов след провала на Евро 2020

„Не съм уволнен. Това е важен момент. От страна на треньорския щаб изпълнихме всички задачи, които бяха посочени в договора. Всичко, което се бяхме договорили бе направено. Разговаряхме с ръководството на футбола, обсъдихме ситуацията и заедно взехме решение да се разделим. Пожелах на новия треньорски щаб късмет, за да може да изпълни задачите си и да стигне до Световните финали“, каза Черчесов.

Той заяви, че се е разделил по нормален начин с Руския футболен съюз при нормални условия, които са удобни за футболната централа. „Сега предстои да си почина. Ще се прибера в Осетия. Пък после ще видим“, каза Черчесов.

Нидерландец свири финала на Евро 2020

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още