Черно море започна лятната си подготовка в сряда следобед. „Моряците“ проведоха първата си тренировка на клубния стадион „Тича“, а в нея се включиха 20 футболисти. Сред тях бяха и трима от юноши от дублиращия тим на варненци. Това са Пламен Аршев, Георги Венциславов и Константин Грахльов. В заниманието участва и първото ново попълнение – вратарят Пламен Илиев.

Треньорът Илиан Илиев даде по-дълга почивка на националите от представителния тим. Те ще се присъединят към подготовката на 17 юни. Очаква се Билал Бари да се присъедини към тима в събота (15.06). В четвъртък (12 юни) с отбора ще започнат младежките национали Николай Златен и Берк Бейхан.

Първата контрола е с Фарул на 21 юни в Констанца. На 23-ти Илиан Илиев и компания отиват на лагер в Тетевен, където ще останат до 5 юли.

На 25-и „моряците“ срещат тима на Ботев Пловдив, а на 27-и ще мерят сили с Ботев Враца. На 3 юли пък е планирана контрола с Левски.

След завръщането си във Варна Черно море ще изиграе две контроли в един ден. На 10-и съперници ще са Дунав Русе и Фратрия. Последната проверка ще е срещу тима на Добруджа 13 юли.

Контроли:

21 юни – Черно море – Фарул

25 юни – Черно море – Ботев Пловдив

27 юни – Черно море – Ботев Враца

3 юли – Черно море – Левски

10 юли Черно море – Дунав Русе, Черно море – Фратрия

13 юли Черно море – Добруджа

Илиан Илиев: Билал Бари започва в събота с нас (ВИДЕО)

Черно море с първо лятно попълнение

Черно море обяви седем контроли, ще играе срещу Левски

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS