Чешките клубове ще гласуват за рестарт на първенството през май

| Световен футбол

Чешкото първенство може да бъде рестартирано на 25 май. Очаква се това решение да бъде взето 13 дни преди това, когато се събират представители на всички клубове от първото и второто ниво на чешката лига. Ще бъде проведено гласуване, като при съгласие на над 50% от клубовете за рестарт на лигата мачовете ще стартират на 25 май и ще завършат на 12 юли.

Естествено двубоите ще се състоят при закрити врата, а максималната бройка от хора, която ще бъде допускана на стадионите е 150 човека. В това число влизат отборите, обслужващ персонал, телевизионни екипи, длъжностни лица. Няма да се допуска на територията на стадионите да влизат повече от тази бройка лица.

В Чехия подновиха тренировките, а постепенно ще се връщат заниманията на по-големи групи.

В Чехия подновяват тренировките в понеделник


 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още