Членският внос за сдружението „Левски на левскарите“ ще се плаща само по банков път

dsport.bg

Председателят на сдружението „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов разкри, че членският внос ще се плаща единствено по банков път. Причината за това е, че всичко трябва да бъде прозрачно.

„Пътят, по който сме тръгнали е много дълъг. Началото бе дадено на 100-годишнината на клуба, спасявахме баскетболния клуб, през 2020 бе статрирана кампанията за спасяването на Левски и бяха постигнати рекордни суми и още редица инициативи. Сумата, която постигнахме с „Левски е вечен“ не е постигната под формата на дарения, а както искаме левскарите – активно с ходене на мачове, купуване на артикули и виртуални билети за тези, които не могат да стигнат до стадиона.

Официално стартира кампанията по привличане на фенска маса. Всеки левскар ще има възможност да попълни молба и да заплати своя членски внос. Той се заплаща само по банков път. Няма да събираме пари в кеш поради доста сериозни причини. Искаме всичко да е прозрачно. Тези пари ще влизат в касата на клуба по законосъобразни начини.

Целта на сдружението е много проста и ясна – да направим Левски свободен, независим и печеливш клуб, който е зависим единственот от своите фенове, енергията и желанието им да помагат. На принципа „Един левскар – един глас“ ще се избира президент“, каза Костадинов.

Левски е на 108!

Станимир Стоилов: Мина една трудна година за всички нас (ВИДЕО)

Сираков: Ако някой си мисли, че може да вземе акциите по нередовен начин, много малко ме познава (ВИДЕО)

Мъри Стоилов пред Дарик и dsport за спечелената Купа и амбициите на Левски!

Наско Сираков: Ще се разделя с акциите само тогава, когато съм сигурен, че са в правилните ръце и на точното място

С Бутонките напред: Левскарите изкачиха скалата на Цар Лъв

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още