Covid19 спря избора на нов волейболен селекционер

Извънредното положение в България и преустановяването на волейболното ни първенство отложи избора на нов старши треньор на мъжкия ни национален отбор по волейбол.

Новият УС на БФВолейбол реши да постави за гласуване избор на селекционер на следващото си заседание.

"Предвид обстановката и прекратяването на мачовете, предпочетохме днес да не избираме треньор на националния ни тим. Предвид това, че близо един месец почти няма да има международни състезания и т.н., това решихме да го оставим на втори план, но пък направихме нещо много важно - вече структурирахме т. нар. изпълнителен комитет".

"За следващата сбирка на Управителния съвет ще се постараем да предложим хора за тези комисии, съответно треньорската комисия да разгледа всички постъпили предложения и кандидатури, да ги отсее и на заседанието на УС да предложи един или двама кандидата, за които УС да може да гласува. Това извънредно положение ще ни даде и глътка въздух да поработим малко повече вътре в самата администрация", заяви Любо Ганев.

Единодушно избраха Любо Ганев за президент на волейбола, интерeсни имена в новия УС

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още