Covid19 спря избора на нов волейболен селекционер

Инес Павлова Инес Павлова

Извънредното положение в България и преустановяването на волейболното ни първенство отложи избора на нов старши треньор на мъжкия ни национален отбор по волейбол.

Новият УС на БФВолейбол реши да постави за гласуване избор на селекционер на следващото си заседание.

"Предвид обстановката и прекратяването на мачовете, предпочетохме днес да не избираме треньор на националния ни тим. Предвид това, че близо един месец почти няма да има международни състезания и т.н., това решихме да го оставим на втори план, но пък направихме нещо много важно - вече структурирахме т. нар. изпълнителен комитет".

"За следващата сбирка на Управителния съвет ще се постараем да предложим хора за тези комисии, съответно треньорската комисия да разгледа всички постъпили предложения и кандидатури, да ги отсее и на заседанието на УС да предложи един или двама кандидата, за които УС да може да гласува. Това извънредно положение ще ни даде и глътка въздух да поработим малко повече вътре в самата администрация", заяви Любо Ганев.

Единодушно избраха Любо Ганев за президент на волейбола, интерeсни имена в новия УС

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук