ЦСКА и Левски се събират в Сандански

dsport.bg

След заседание на Управителният съвет на ОФК  “Вихрен Сандански”, единодушно бе взето решение да бъде възстановен детският турнир на клуба “СПС  САНДАНСКИ КЪП  2021”. Турнирът, в който участие взеха отборите на ЦСКА  и Левски, се прослави с най-добрата организация и терени през 2018г. Той бе организиран от фирма “СПС  2016” и отново ще зарадва жителите на град Сандански през целя месец февруари на 2021г.

Представителите на спортната платформа, които участват и в управлението на ОФК  “Вихрен” докараха в града през 2018 година над 45 клуба, използваха над 10 хотела и играха мачовете си само в града пред многобройнйни агитки от София, Бургас и Пловдив. Организацията, която бе на отлично ниво бе оценена от клубове като Левски София, ЦСКА , ДИТ , Локомотив Пловдив, Нефтохимик  Бургас, Септември София, Монтана и много други клубове. Веднага след заседанието на УС  започна организацията от бъдещия турнир и с огромна радост бе приета офертата за 2021г. освен от горепосочените клубове, така и от нови желаещи като ФА  Национал, Спартак 13, Славия  София, ФА  “Емил Велев”. Водят се преговори и с чужди клубове от съседните държави, които имат интерес, но изчакват действащата пандемия. Всички клубове, които взеха участие в първото издание, бяха приятно изненадани от възстановяването на “СПС  САНДАНСКИ КЪП  2021” и си припомниха красивите футболни битки в града, а не по съседните села и паланки. Новината бе потвърдена и от председателя на УС  на ОФК “Вихрен” г-н Георги Манолев .

“Да, вярна е информацията Ви и през месец февруари 2021г. отново ще напълним Сандански с гости и ще дадем доста работа на хотели, ресторанти, и магазини. Няма по-голяма реклама за турнира, когато събереш на едно място ЦСКА, Левски, Локомотив Пловдив и децата от други водещи клубове. Радвам се, че клубовете, които дойдоха през 2018 не са ни забравили и с голямо удоволствие ще присъстват отново. Тепърва предстоят организационните дейности и ще бъдете информирани за подробностите. Патрон на турнира ще е кмета на град Сандански - г-н Атанас Стоянов”, съобщи Георги Манолев.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук