ЦСКА: Няма да продаваме Соу!

| БГ футбол, ЦСКА

ЦСКА отговори на спекулациите в медиите относно евентуалния трансфер на Али Соу. В последните дни се говори много, че египетския Ал Ахли има сериозен интерес към нападателя на "червените". Появиха се информации, че те са изпратили оферта в размер на 4 милиона евро. Ето какво написаха в тази връзка "армейците" в официалния си клубен сайт.

"Армейци,

Относно последните новини в медиите, че клубът ни е пред финализиране на продажбата на нападателя Али Соу в Египет, сме длъжни да поясним следното:

Истината е, че при нас досега са постъпили три много силни оферти за негов трансфер. Интересът от страна на чуждестранни клубове е логичен и очакван, но пред ръководството на ЦСКА не стои на дневен ред раздяла с футболиста на всяка цена. Али Соу е основен и много важен състезател за нашия отбор и ние разчитаме на него, за да постигнем целите си този сезон".

В Египет: ЦСКА взима 4 милиона евро за Али Соу

Али Соу: Мисля само за ЦСКА, предпочитам да остана

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още