ЦСКА предприе любопитна инициатива, свързана с отбелязването на Деня на Земята. В рамките на няколко дни всеки желаещ ще може да върне старите си дрехи и обувки за рециклиране в пространството пред клубния магазин, като в замяна ще получи отстъпка от следващата си покупка.

От ЦСКА разясниха повече за кампанията:

„Нека се грижим за нашата планета! На 22.04. отбелязваме Деня на Земята. По този повод ЦСКА организира кампания, в която всички заедно ще можем да покажем загрижеността си към природата и устойчивото развитие.

Заповядай между 20.04.-22.04., 10-19 ч. в пространството пред магазина и върни старите си дрехи и обувки за рециклиране. В замяна ще получиш отстъпка от следваща покупка в официалния ни магазин.

Още от проектирането на модерния ни стадион в най-ранна фаза в ЦСКА се опитваме да мислим за природата и околната среда. По време на демонтажните дейности на ст. “Българска армия” също ползваме щадящи методи, безпрахова техника и разделно събиране на строителен отпадък. Новият ни дом ще бъде изграден изцяло около методи за устойчиво развитие. Кампанията по случай 22.04. е още една малка крачка към това да продължим да бъдем отговорни към заобикалящата ни среда, нашата родина и нашата планета.

Бъди част от една по-красива и чиста природа“.

Тобиас Хайнц: Съжалявам за раздялата с Ел Маестро, но Стамен Белчев ще донесе нова енергия в ЦСКА (ВИДЕО)

Танцът на Никола Цанев през защитата на Левски - ЦСКА отново с трофей след 9 поредни титли и 2 години суша

Мъката за феновете на ЦСКА приключи! Махнаха Нестор Ел Маестро

Определиха съдиите за първите полуфинални битки в Sesame Купа на България

Стамен Белчев проведе първа тренировка като старши треньор на ЦСКА (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS