ЦСКА поиска виза за реконструиране на ''Армията''

dsport.bg

ЦСКА поиска виза за проектиране на основен ремонт и цялостна реконструкция на стадион "Българска армия", съобщиха "червените" на клубния си сайт. Те са депозирали молбата и вече се очаква единствено одобрение от главния архитект на София Здравко Здравков, което ще се случи в рамките на 7 дни.

"Днес от името на дружеството собственик на стадион "Българска армия" - "Сердика спортни имоти" ЕАД и ЦСКА беше депозирано мотивирано предложение за издаване на виза за проектиране на основен ремонт и цялостна реконструкция на стадион "Българска армия". Съгласно законовите си задължения и постигнатото съгласие, главният архитект на София г-н Здравко Здравков би следвало да постанови издаването на визата за проектиране в срок от 7 дни", пише в съобщението.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още