ЦСКА съкращава времето за изпълнението на стадиона наполовина (ВИДЕО)

dsport.bg

ЦСКА разкри подробности около идейния проект на новия стадион в Борисовата градина .

"Конструктивните изчисления и определянето на геометрията на стадиона са две от най-сложните и времеви задачи, които имахме. Щастливи сме, че завършихме тази фаза от проекта и можем да ви дадем информация какво ще представлява строителството на новия ни дом. 

Ще заложим основно на сглобяем стоманобетон и метални елементи, което ще улесни изключително много работата на терен и ще оптимизира сроковете за изпълнение на обекта. По-конкретно: 

елементите ще бъдат предварителното изготвени в заводски условия, което ще гарантира най-високо качество, естетика и прецизен контрол на производството;

ще постигнем висока якост на бетона;

монтажът ще е в пъти по-бърз, шумът - много по-малко, а неудобствата от строителните дейности на терен сведени до минимум.

ще имаме възможност за производство на големи елементи с дължина над 20 метра, което е изключително трудно постижимо с монолитен стоманобетон.

Този подход на строителство ще съкрати времето за изпълнение на обекта наполовина.

Детайлна информация за количествените стойности ще намерите във видеото. Стотици изчисления бяха направени за всеки един детайл по стадиона, така че да гарантираме сигурност, качество и съвременни решения. В прикачените графики ще разберете повече за направените анализи и ще видите общ и детайлен 3-D модел на конструкцията на стадиона с действително заложените елементи и размери. Всички визуализации показват реално свършени задачи, разработени конкретно и само за стадиона на ЦСКА. 

Напълно уверени сме, че свършената работа до момента и тази, която предстои занапред, ще задоволят всички заинтересовани страни, които под една или друга форма са свързани с новото ни модерно съоръжение", написаха от ЦСКА. 

Строежът на новия стадион на ЦСКА - комбинация от монолитно строителство и готови сглобяеми елементи

ЦСКА с нова любопитна информация за бъдещия стадион

ЦСКА ще щади околната среда с екологични технологии на новия стадион

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ