ЦСКА: Всички такси за активите на фалиралото дружество са платени

dsport.bg

ЦСКА обяви, че вече са заплатени таксите за издаването на съдебен акт, с който следва да му бъдат прехвърлени всички активи на фалиралото ПФК ЦСКА АД. Това означава, че сега се чака съдът да разпореди на синдика на "армейския" клуб да разплати на кредиторите парите, платени за емблемата от фирмата "Ред Енимълс". 

"Днес дружество "Ред Енимълс" ЕООД заплати изцяло и в определения от закона срок всички такси за издаването на съдебен акт, с който следва да му бъдат прехвърлени в собственост всички активи на фалиралото дружество "ПФК ЦСКА АД" - "в несъстоятелност".
С оглед на коректното изпълнение на всички задължения от страна на купувача на емблемата на ЦСКА, очакваме дружеството да придобие абсолютно всички активи, предложени му и закупени честно и почтено в тръжната процедура, включително и спорния недвижим имот в района на град Бяла", пише на сайта на "червените".

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още